İZMİR / FOÇA - Gerenköy İlkokulu

Gerenköy İlkokulu

Kemal Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi No250 Gerenköy Foça
Vizyon
Okulumuzun eğitim öğretim imkan ve kabiliyetlerini arttırarak geleceği bugünden yaşamak ve çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak
Misyon
Çağdaş bir eğitim ortamı için okulumuzu modern ve yeterli araç gereçlerle donatarak, eğitim kalitesini yükseltmek ve tüm paydaşlarımızın memnuniyetlerini arttırabilmek
Ulaşım
1-750 numaralı eshot (Ulukent-Bağarası) 2-756 numaralı eshot (Ulukent-Kozbeyli) 3-Foça-İzmir minübüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
VAR
KÖY
Foça ilçesine uzaklık 20km ,İzmir uzaklığı 60 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Halk Oyunları,Drama, Akıl ve Zeka Oyunları,Tiyatro çalışmaları,Destek eğitimleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında koordinatörlüğünü Yunanistan'ın üstlendiği, Hırvatistan ve Malta'nın da yer aldığı 1 yıl süren "Educational Yoga For The YOLO (You Only Live Once)" adlı Erasmus+ KA219 Projesine ortak olmuş ve proje faaliyetlerini başarıyla tamamlamıştır.